KREDİ KAYIT BÜROSU (KKB) ELEKTRONİK RAPOR SİSTEMİ (E-RAPOR)

Şereflikoçhisar Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ile imzaladığı protokol çerçevesinde, KKB’nin E-Rapor hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüzel kişilerin bu sisteme üyeliklerini gerçekleştireceklerdir. Gerçek kişiler KKB’nin internet sayfası (kkb.com.tr) üzerinden doğrudan müracaat edeceklerdir.

KKB’nin E-Rapor hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüzel kişilerin KKB sistemine üye olmaları zorunludur. Sisteme üyelik için bir ücret alınmamakla birlikte talep edilen her bir rapor için KKB (Kredi Kayıt Bürosu) tarafından 2,3 TL ücret alınmaktadır.

Odamız tarafından yapılacak işlemler ücretsiz olup detaylı bilgi almak için Odamız Ticaret ve Sanayi Servisi iletişime geçilebilecektir.

Tüzel Kişiler KKB’nin internet sayfası (kkb.com.tr) üzerinden bilgi girerek hazırladıkları başvuru formunu imzaları olarak ve bu kişilerin imza sirküleri ve imza sirkülerindeki isimlerin yetkili olduklarını gösteren ticaret sicil gazetesi örneği ile Şereflikoçhisar Ticaret Odasına getirirler.

Şereflikoçhisar Ticaret Odası; bu imzaları (imza sirküleri üzerinden) ve sözleşmeyi imzalayanların buna yetkili olduklarını (ticaret sicil gazetesi üzerinden) kontrol ettikten sonra, bu sözleşmenin uygun olduğunu elektronik ortamda KKB’ye teyit edecektir.

Teyit İşlemi; KKB’nin internet sayfasında (kkb.com.tr) “Üye Kurum Girişi” bölümünde yapılır.KREDİ KAYIT BÜROSU (KKB) ELEKTRONİK RAPOR SİSTEMİ (E-RAPOR)

Şereflikoçhisar Ticaret Odası, TOBB ile imzaladığı protokol çerçevesinde, KKB’nin E-Rapor hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüzel kişilerin bu sisteme üyeliklerini gerçekleştireceklerdir. Gerçek kişiler KKB’nin internet sayfası (kkb.com.tr) üzerinden doğrudan müracaat edeceklerdir.

Tüzel Kişiler KKB’nin internet sayfası (kkb.com.tr) üzerinden bilgi girerek hazırladıkları başvuru formunu imzaları olarak ve bu kişilerin imza sirküleri ve imza sirkülerindeki isimlerin yetkili olduklarını gösteren ticaret sicil gazetesi örneği ile MATSO’ya getirirler.

Gösterim: 641