Mustafa Kemal Paşa Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaretimiz

Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Koçak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile İlçemiz Ziraat Odası Başkanımız Hikmet Bozkurt ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet; Mustafa Kemal Paşa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarette bulundular.
Başkanımız Levent Koçak, ziyaret esnasında İlçemiz hakkında bilgi vererek ilçe ekonomimizden bahsetti. Ziyaretin ardından ise Başkanımız Levent Koçak ve Ziraat Odası Başkanımız Hikmet Bozkurt Şereflikoçhisarımıza özgü tuzdan yapılmış Türk Bayrağı biblosunu hediye ettiler.
Mustafa Kemal PaşaTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay'a ,Meclis Başkanı'ı İbrahim Dırakman'a ve Genel Sekreter Birol Denizli'ye göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mustafa Kemal Paşa Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaretimiz