Görgülü Kardeşler Tuz Nakliye Otomotiv İnşaat Maden Odun Kömür Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ziyaretimiz

Odamız üyelerinden, hemşehrimiz Görgülü Kardeşler Tuz Nakliye Otomotiv İnşaat Maden Odun Kömür Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi- Fatih Görgülü’nün Bursa/ Kestel’deki fabrikasını ziyarette bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Koçak, Yönetim kurulu Üyelerimiz, Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanımız Hikmet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirilen ziyarette göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder; hayırlı ve bereketli kazançlar dileriz.